- אודות
- המסלול האקדמי
-
- לימודי תעודה
- מכינות
- רישום לתואר ראשון
קורס עשיר וייחודי המלמד בצורה רחבה כיצד לנהל בצורה מושכלת את הצלחת שלנו. קורס תזונה מורחב שבו נלמד על אבות המזון, תהליכי עיכול וספיגה, תהליכים שונים שעובר המזון במטבח הביתי ובתעשיית המזון, קריאת תוויות מזון וערכם התזונתי של מזונות שונים. במסגרת הקורס נלמד תהליכי הכנת מזון כגון: השרייה, הנבטה, מיצים, שייקים, יתרונות וחסרונות בשיטת בישול שונות.
לתת ידע וכלים לניהול המטבח הביתי תוך הכרה והבנה של רכיבים, חומרי גלם, תהליכי הכנה למזונות שונים בבישול הביתי והתעשייתי.
צור שרון ND, RNa - נטורופת.
30 מפגשים שבועיים בני 5 שעות אקדמיות כל אחד. סה"כ 150 שעות.
מבוא לתזונה הוליסטית, מבנה ותפקוד מערכת העיכול, חלבונים, שומנים, פחמימות, מזונות: דגנים, קטניות, מזון מהחי, פירות ירקות, פטריות, אגוזים, בטיחות מזון, בניית תפריטים.
פתוח לקהל הרחב, כפוף לריאיון אישי.
למסיימים שיעמדו בדרישות הקורס תוענק תעודת השתתפות בקורס עקרונות התזונה הטבעית לאורח חיים בריא מטעם Medi-Win - בית הספר לרפואה משלימה במרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט, קמפוס וינגייט.
ימי הלימוד: ימי חמישי.
שעות הלימוד: 9:00 – 13:15
מחיר המגמה: 6,000 ש"ח + 350 ש"ח דמי הרשמה
מועד פתיחה: 30.10.25