תיירות קולינרית בישראל

הרשמה מקוונת תיירות קולינרית בישראל
רקע
מדינת ישראל היא כבר לא רק חומוס בפיתה, תפוזי Jaffa ודרך הייסורים של ישוע.... בשנים האחרונות צמחה בארץ תרבות של אוכל מקומי, אוכל אתני, מסעדות, שפים, יצרני גבינות ושמן זית, קונדיטורים, יקבי בוטיק, מבשלות בירה, שווקים ססגוניים וחקלאים המביאים לעולם את המיטב של הקולינריה הציונית.
ההתעניינות הרבה של הציבור בתחום הובילה לביקוש רב לסיורים קולינריים המודרכים על ידי אנשי מקצוע המתמחים בתחום.
בקורס תיירות קולינרית נלמד כיצד הפכנו ממדבר קולינארי ללונה פארק של אוכל, ומה הופך טיול של מיטיבי לכת לטיול של מיטיבי לסת. נלמד להכיר את ההיצע המקומי וכיצד להפוך כל טיול לחוויה הכוללת גם את הממד הקולינרי בתוכו. 
 
מרכזת הקורס

חגית אברון מרצה וכותבת בנושאי תיירות קולינארית ועוסקת בפיתוח פרויקטים של תיירות קולינארית,  בעלת אתר הפנאי : hagitevron.com' , מחברת רבי המכר "שישי בבוקר", "יום חופש" ו"ימים טובים" בהוצאת זמורה-ביתן.
 
 קהל היעד
מורי דרך, מדריכי טיולים בארץ ובחו"ל המעוניינים להרחיב את ידיעותיהם בתחום הקולינריה הישראלית וגם לפתח מוצרי תיירות הכוללים היבטים קולינריים, אנשי מקצוע בתחום התיירות או הקולינריה המעוניינים להכיר את ההיצע הקיים בארץ וכל מי שהנושא קרוב לליבו ומעוניין להשתתף בקורס חווייתי וייחודי.
 
אפשרויות תעסוקה

מדריכי טיולים ומורי דרך יוכלו להרחיב את אפשרויות ההדרכה גם לטיולים הכוללים מרכיבים קולינריים מעולם היין, ייצור הגבינות ושמן הזית. הדרכת אתרים הקשורים לתרבות הקולינרית בישראל.
 
נושאי הלימוד העיקריים

היסטוריה קולינרית של ישראל, בנייה ותכנון סיורים קולינריים בארץ, תיירות חקלאית, סיורים חקלאיים, חוות חקלאיות, חוות תבלינים, גיאוגרפיה קולינריה – כיצד משפיעה הגיאוגרפיה על המטבח המקומי, שיווק תיירות קולינרית כחלק מחבילת תיור קלאסית, מרכזי מבקרים כשער לקולינריה אזורית, תיירות יין בארץ ובעולם. סיורים "למיטיבי לסת" ברחבי הארץ.
 
תעודה

בוגרי הקורס יקבלו תעודת השתתפות בקורס "תיירות קולינרית בישראל" מטעם המכללה האקדמית בווינגייט.
 
למה אצלנו
בית הספר לתיירות ופנאי אתגרי צבר ניסיון רב בהכשרת מדריכי טיולים בארץ ובעולם ובהם קורסים למורי דרך ומדריכי טיולים מסוגים שונים. מצאנו לנכון להוסיף קורסים להעשרת אפשרויות התעסוקה במגוון נושאים להדרכת טיולים.בית הספר מקפיד על רמה לימודית גבוהה, על צוות הוראה מקצועי ואיכותי ועל יחס אישי לכל תלמיד.
למכללה בווינגייט, הממוקמת בלב השרון, קמפוס ירוק ותוסס, כיתות לימוד מטופחות ומאובזרות במיטב הציוד, מגרשי חנייה, ספרייה וגם שמורת טבע צמודה.
 
 
תמונת גלריה תיירות קולינרית בישראל תמונת גלריה תיירות קולינרית בישראל תמונת גלריה תיירות קולינרית בישראל תמונת גלריה תיירות קולינרית בישראל
[x] סגור
כפתור צור קשר

accessibility