חיפוש סגור
מתעניינים בלימודים?

תכנית הסבת אקדמאים להוראת החינוך הגופני

רוצים להפוך את האהבה שלכם לקריירה?

תכנית הסבת אקדמאים להוראה במכללה האקדמית בוינגייט מיועדת לאקדמאים המעוניינים ללמוד לקראת תעודת הוראה בחינוך הגופני ולמורים אקדמאים המעוניינים בשינוי התמחותם או בהרחבת הסמכתם.

תכנית הלימודים להסבת אקדמאים ממוקדת בתכנים פדגוגיים ודידקטיים הרלוונטיים להכשרה להוראת החינוך הגופני בבתי הספר היסודיים והעל יסודיים בכיתות א - י"ב וכוללת 62 שעות שנתיות (פירוט התכנית במידע נוסף בתחתית העמוד).

הנרשמים ללימודים (טלפונית) ביום זה יזוכו בגובה דמי הרישום.

בעלי תואר אקדמי ומעוניינים בשינוי בקריירה?

אקדמאי, אתה מוזמן להפוך את האהבה שלך לחינוך גופני וספורט למקצוע לחיים.

התוכנית להסבת אקדמאים להוראה בחינוך גופני מציעה מסלול עשיר בתכנים באווירת לימודים צעירה, אנרגטית ומקצועית המאפשרת לרכוש מקצוע בתחום הוראת החינוך הגופני. הלימודים מתקיימים בקמפוס הירוק באווירה צעירה ואנרגטית ומכשירים את בוגריו לעיסוק ממלא בתחום החינוך הגופני תוך רכישת מקצוע מבוקש.

תכנית הלימודים להסבת אקדמאים ממוקדת בתכנים פדגוגיים ודידקטיים הרלוונטיים להכשרה להוראת החינוך הגופני בבתי הספר היסודיים והעל יסודיים בכיתות א - י"ב וכוללת 62 שעות שנתיות על פי המפורט בטבלה הבאה:

דיסציפלינה

שעות שנתיות

לימודי חינוך גופני, ספורט ותנועה

30 ש"ש

לימודי חינוך

14 ש"ש

לימודי הכשרה להוראה (התנסות מעשית ומתודיקה)

14 ש"ש

לימודי יסוד והעשרה

4 ש"ש

סה"כ כללי

62 ש"ש

אנגלית ,יישומי מחשב בספורט ובתנועה

לרמת פטור

זהירות בדרכים ,נגישות ואורח חיים בריא

לרמת פטור

למי מיועדת התוכנית להסבת אקדמאים להוראה בחינוך גופני

תכנית הסבת אקדמאים להוראה במכללה האקדמית בוינגייט מיועדת לאקדמאים המעוניינים ללמוד לקראת תעודת הוראה בחינוך הגופני ולמורים אקדמאים המעוניינים בשינוי התמחותם או בהרחבת הסמכתם. התוכנית מציעה את ההכשרה המקיפה והמגוונת מסוגה בישראל ותואר אקדמי הפותח דלתות ומאפשר עיסוק מרתק ומקצוע מבוקש ומכניס.

תנאי הקבלה ללימודי הסבת אקדמאים להוראה
  1. מועמדים בעלי תואר ראשון אקדמי ישראלי מוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה עם ממוצע ציונים 75 לפחות. ממוצע מתחת ל- 75 לא יתקבל.
  2. המועמדים יעברו מבחן מסי"לה -שמטרתו היא להוסיף פן אישיותי לבחינת ההתאמה להוראה מעבר לפן הקוגניטיבי, שנבדק כבר היום ולהטמיע מיון אישיותי באמצעות מבחן מסיל"ה, כחלק אינטגרלי מתהליך הקבלה ללימודי הוראה. (למעט בעלי תעודת הוראה מהלימודים הקודמים)
  3. מועמדים בעלי תואר ראשון אקדמי בתחום ההנדסה או המדעים המדויקים עם ממוצע ציונים 70 לפחות.
  4. אקדמאים המבקשים להתקבל ללימודים ושפת ההוראה  במוסד בו למדו את התואר הראשון הייתה בשפה שאינה שפת ההוראה במכללה ההוראה במכללה יהיה עליהם להבחן במבחן יע"ל (ידע בעברית) ולקבל  ציון של 110 לפחות. וכן תעודת שקילה מטעם הוועדה להערכת תארים אקדמיים מחו"ל מטעם משרד החינוך.
  5. לא יתקבלו סטודנטים שטרם סיימו את לימודי התואר הראשון.

מידע מקצועי בתחום הסבת אקדמאים להוראת החינוך הגופני

מתעניינים בלימודים ?

בתי ספר בתואר הראשון

מידע נוסף