חיפוש סגור
מתעניינים בלימודים?

תכנית הסבת אקדמאים להוראת החינוך הגופני

רוצים להפוך את האהבה שלכם לקריירה?

תכנית הסבת אקדמאים להוראה במכללה האקדמית בוינגייט מיועדת לאקדמאים המעוניינים ללמוד לקראת תעודת הוראה בחינוך הגופני ולמורים אקדמאים המעוניינים בשינוי התמחותם או בהרחבת הסמכתם.

תכנית הלימודים להסבת אקדמאים ממוקדת בתכנים פדגוגיים ודידקטיים הרלוונטיים להכשרה להוראת החינוך הגופני בבתי הספר היסודיים והעל יסודיים בכיתות א - י"ב וכוללת 63 שעות שנתיות (פירוט התכנית במידע נוסף בתחתית העמוד).

הנרשמים ללימודים (טלפונית) ביום זה יזוכו בגובה דמי הרישום.

בעלי תואר אקדמי ומעוניינים בשינוי בקריירה?

אקדמאי, אתה מוזמן להפוך את האהבה שלך לחינוך גופני וספורט למקצוע לחיים.

התוכנית להסבת אקדמאים להוראה בחינוך גופני מציעה מסלול עשיר בתכנים באווירת לימודים צעירה, אנרגטית ומקצועית המאפשרת לרכוש מקצוע בתחום הוראת החינוך הגופני. הלימודים מתקיימים בקמפוס הירוק באווירה צעירה ואנרגטית ומכשירים את בוגריו לעיסוק ממלא בתחום החינוך הגופני תוך רכישת מקצוע מבוקש.

תכנית הלימודים להסבת אקדמאים ממוקדת בתכנים פדגוגיים ודידקטיים הרלוונטיים להכשרה להוראת החינוך הגופני בבתי הספר היסודיים והעל יסודיים בכיתות א - י"ב וכוללת 63 שעות שנתיות על פי המפורט בטבלה הבאה:

דיסציפלינה

שעות שנתיות

לימודי חינוך

12 ש"ש

לימודי החינוך הגופני

24 ש"ש

לימודי הכשרה להוראה (התנסות מעשית ומתודיקה)

14 ש"ש

לימודי יסוד והעשרה

3 ש"ש

סה"כ כללי

63 ש"ש

אנגלית ,יישומי מחשב בספורט ובתנועה

לרמת פטור

זהירות בדרכים ,נגישות ואורח חיים בריא

לרמת פטור

למי מיועדת התוכנית להסבת אקדמאים להוראה בחינוך גופני

תכנית הסבת אקדמאים להוראה במכללה האקדמית בוינגייט מיועדת לאקדמאים המעוניינים ללמוד לקראת תעודת הוראה בחינוך הגופני ולמורים אקדמאים המעוניינים בשינוי התמחותם או בהרחבת הסמכתם. התוכנית מציעה את ההכשרה המקיפה והמגוונת מסוגה בישראל ותואר אקדמי הפותח דלתות ומאפשר עיסוק מרתק ומקצוע מבוקש ומכניס.

תנאי הקבלה ללימודי הסבת אקדמאים להוראה
  1. מועמדים בעלי תואר ראשון אקדמי ישראלי מוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה עם ממוצע ציונים 75 לפחות. ממוצע מתחת ל- 75 לא יתקבל.
  2. המועמדים יעברו מבחן מסי"לה -שמטרתו היא להוסיף פן אישיותי לבחינת ההתאמה להוראה מעבר לפן הקוגניטיבי, שנבדק כבר היום ולהטמיע מיון אישיותי באמצעות מבחן מסיל"ה, כחלק אינטגרלי מתהליך הקבלה ללימודי הוראה. (למעט בעלי תעודת הוראה מהלימודים הקודמים)
  3. מועמדים בעלי תואר ראשון אקדמי בתחום ההנדסה או המדעים המדויקים עם ממוצע ציונים 70 לפחות.
  4. אקדמאים המבקשים להתקבל ללימודים ושפת ההוראה  במוסד בו למדו את התואר הראשון הייתה בשפה שאינה שפת ההוראה במכללה ההוראה במכללה יהיה עליהם להבחן במבחן יע"ל (ידע בעברית) ולקבל  ציון של 110 לפחות. וכן תעודת שקילה מטעם הוועדה להערכת תארים אקדמיים מחו"ל מטעם משרד החינוך.
  5. לא יתקבלו סטודנטים שטרם סיימו את לימודי התואר הראשון.
הליך ההרשמה לתוכנית הסבת אקדמאים להוראה בחינוך גופני
  1. יש לשלוח למייל תעודת תואר ראשון  או אישור זכאות לתואר וגיליונות ציונים שכוללים שם הקורס, שם המרצה וציון, בנוסף יש לדאוג שבגיליון הציונים יופיע  ציון ממוצע בתואר, כמו כן יש לשלוח קורות חיים והמלצות בתחום הספורט.
  2. הצעה לתכנית לימודים תשלח במייל למועמד שיעמוד בתנאי הקבלה וימצא מתאים, ותכלול את פירוט הקורסים ללמידה ופירוט הקורסים שהמועמד יהיה פטור מהם על סמך הרקע האקדמי אשר הציג.
  3. להורדת טפסי הרשמה

4. לאחר קבלת המסמכים יוזמן המועמד לראיון קבלה אישי, מבחנים מעשיים (יש לראות סרטון לדוגמא)  ולבדיקה ארגומטרית במכללה בעלות של 250  ש"ח. (את הבדיקה הארגומטרית יש לעבור במכללה בלבד).

סרטון הסבר על המבחנים מעשיים

שלב ראשון – רישום מקוון

אנא הכינו במחשבכם תיקייה עם המסמכים הבאים:

• תעודת זהות
  • תעודת בגרות / מכינה אקדמית
  • תעודת שחרור והערכת חייל
  • קורות חיים
  • תעודת זכאות לתואר ראשון
  • גיליון ציונים סופי ורשמי
  • תעודת תואר שני
  • תעודת הוראה
  • המלצות בתחום הספורט והחינוך הגופני
  • אישור שקילה (לבעלי תואר מחו"ל)
  • ציון מבחן יע"ל (לבעלי תואר מחו"ל)
  • תמונת פספורט צבעונית

כמו כן, יש להוריד למחשב את המסמכים המופיעים בצבע כחול במסך הרשמה מקוונת – הכשרת אקדמאים.

לאחר מילוי כל המסמכים ושמירתם בתיקייה במחשבכם ניתן להתחיל את תהליך הרישום המקוון.

לכל שאלה לגבי רישום מקוון ניתן לצלצל 09-8639227

תפקיד:רכזת תכנית רג״ב, רכזת ההוראה בתכניות הסבת אקדמאיים. עוסקת בהכשרה להוראה

מייל:ophir-m@013.net

ד"ר דונסקי אילת