דילוג לתוכן המרכזי בעמוד

קורס עיסוי רקמות עמוק וקורס עיסוי ספורטאים

המכללה האקדמית בוינגייט הקימה את בית הספר ללימודי רפואה משלימה בכדי להכשיר מטפלים באמצעות תכניות הלימודים ברמה הגבוהה ביותר בארץ ומעמידה ברשותם מרכז הוליסטי לצבירת ניסיון שם הם יכולים ללמוד מתוך מגוון גדול של לימודי רפואה משלימה כגון לימודי נטורופתיה, לימודי רפואה סינית, לימודי תנועה טיפולית, לימודי נומרולוגיה טיפולית, לימודי עיסוי ועוד. לימודי עיסוי מתייחסים למבחר תחומים, בניהם התלמידים יכולים לבחור: קורס עיסוי שבדי, קורס עיסוי תינוקות, קורס עיסוי ספורטאים, קורס עיסוי רפואי, קורס עיסוי אבנים חמות, קורס עיסוי טיפולי וקורס עיסוי רקמות עמוק. כל קורס עוסק בתחום שונה בעיסוי ומדריך את התלמידים באמצעות סגל מרצים מין המעלה הראשונה, אשר מאפשר להם להתמודד עם מצבים אמיתיים ולרכוש ידע וכלים בכדי לעבוד בתחום באופן הטוב ביותר.

עיסוי רקמות עמוק

קורס עיסוי רקמות עמוק מקנה לתלמידים טכניקות טיפול להתמודדות עם כאבי שרירים, הידבקויות וקשרים ברקמות שטחיות ועמוקות. בתכנית הלימודים טכניקות ידניות שונות, תוך כדי התייחסות מעמיקה למבנה האנטומי של השלד. היקף הלימודים כולל 35 מפגשים שבועיים של כ-6 שעות אקדמיות. קורס עיסוי נוסף נקרא עיסוי טיפולי, אשר מדריך את התלמידים כיצד לטפל בבעיות בריאות שונות כגון פציעות ספורט, בעיות יציבה, כאבי גב, דלקות בשרירים וכן הלאה. בסיום הקורס, הבוגרים יכולים לפתוח קליניקה פרטית לטיפולים, או להשתלב בתחום האקדמי בהעברת הרצאות.

עיסוי ספורטאים

קורס עיסוי ספורטאים הוא תחום שונה המקנה טכניקות יעילות לטיפול בספורטאים והגדלת טווח התנועה שלהם. בתכנית הלימודים לימוד תיאורטי של תנועת המפרקים, טכניקות שונות של טיפול לשיפור טווח התנועה, הכנת ספורטאים לתחרות, טיפול בפציעות ספורט ועוד. תנאי הקבלה לקורס מחייבים 12 שנות לימוד, תעודת מטפל במקצועות המגע או בוגרי לימודי פיזיותרפיה או בוגרי קורסי מדריכי כושר גופני ומורים לחינוך גופני. כמו כן, על המועמדים לעבור קורס מבנה גוף האדם ותפקודו.

המכללה האקדמית בוינגייט שמה לה למטרה להכשיר מטפלים בתחום הרפואה המשלימה ולגרום להם להיות מטפלים אמביציוזיים עם שאיפות גבוהות ועם כושר טיפולי מקצועי. הקורסים מתאימים לאנשים המעוניינים לקחת חלק בעולם זה ולעזור לאנשים אחרים באמצעות מגע.

מאמרים רלוונטים נוספים

הרצאה של ד"ר וורנר – פסיכולוג נבחרת גרמניה בכדורגל

12/12/2013

קרא עוד

תוספי תזונה כדרך לחיים בריאים

20/12/2012

קרא עוד

למה כדאי לעשות קורס של מדריכי טיולים מאורגנים דווקא במרכז האקדמי לוינסקי-וינגייט (קמפוס וינגייט)?

22/06/2021

קרא עוד

חינוך גופני ואורח חיים בריא

28/08/2013

קרא עוד

תחושת מצליחנות אישית לפתיחת השנה החדשה

31/12/2013

קרא עוד

נטורופתיה ותזונת ילדים

05/09/2012

קרא עוד