הקהילה – אנחנו – ואני – פעילויות הסטודנטים של שנה ג'

מבוא - מאת: אירנה-אור קונובלוב

בחופשת חנוכה בחרו הסטודנטים של שנה ג' בתואר הראשון ללימודי חינוך גופני להשתלב בקהילה בפעילויות יזומות שתוכננו מראש. הסטודנטים של שנה ג' מצאו לנכון לקיים פעילות לא שגרתית וחגיגית לפי תכנון מוקדם, מקורי ומוקפד בשלל מרכזים הפזורים ברחבי הארץ.

הפעילויות התנהלו במקומות מגוונים בארץ ונשאו אופי ייחודי. תכנון הפעילויות נעשה בליוויים הצמוד של המנחים להוראה של שנה ג'. כך למשל ערכו הסטודנטים ימי ספורט ופעילויות חינוכיות בבתי ספר לחינוך מיוחד ביישובים שונים ובמגזרים שונים. הם אירחו אוכלוסייה מבוגרת במכללה בוינגייט וערכו לה יום מלא בהפעלות מאתגרות ומחזקות.

'הכשרתון' 74 מאחד את סיכומי החוויות שצברו הסטודנטים והמנחים להוראה מיום פעילויות זה. מטרת הסיכומים היא להציג לעיני הקוראים תמצית האתגר וטעימה מן התוצר הסופי מפי המשתתפים עצמם. ניתן לעלעל בדפי הסיכומים המקוונים, להתרשם מן הרעיונות שהוצאו לפועל ביום התרומה לקהילה ואולי אף לאמץ דוגמאות מעשייה ברוכה זאת להמשך הדרך החינוכית של כל אחד ואחת.

קריאה מהנה!

יום ספורט בבית הספר לחינוך מיוחד "אלרואא" במנשיית זבדה

17/07/2018

"בגלל החיוך שלה אני באה כל בוקר לעבודה" - ביקור סטודנטים בבית הספר לחינוך מיוחד, "אפק"