| | 05/07/2018

המשך קריאה - ליגת אס"א בכדורסל גברים

מאת: חיים מנחם

במשחק הראשון בחודש זה, שהתקיים בתאריך ה-4.1.18, השתתפו שחקני נבחרת המכללה האקדמית בוינגייט במשחק חשוב מאוד נגד נבחרתה החזקה של מכללת רופין. המשחק התקיים באולם י"א שבמכון וינגייט.

הנבחרת של וינגייט שלטה במשחק בתחילתו וגרמה למכללת רופין לרדוף אחריה לכל אורך המשחק. בחלקו האחרון המשחק נהיה צמוד ובדקות הסיום שני שחקני הקבוצה, חיים ושון, פרצו עם נקודות חשובות, שהבטיחו את הניצחון בתוצאה 77-74.

ניצחון זה הבטיח לנבחרת המכללה האקדמית בוינגייט את המקום החמישי בליגה ואת העלייה לפלייאוף העליון.

קלעו לנבחרת וינגייט: דן אביב 24 נקודות (7 שלשות!), שון אשכנזי 15 נקודות, חיים מנחם 10 נקודות, נאור אדרי 8 נקודות, סרגיי מנסקו 8 נקודות, עומרי אליעזר 6 נקודות, גיא וייס 4 נקודות, אלון זילברמן 2 נקודות

במשחק הבא, שנערך ב-8.1.18 אירחה נבחרת וינגייט את שחקני נבחרת המכללה למנהל למשחק 'לפרוטוקול'.

שחקני נבחרת המכללה פתחו לא טוב את המשחק, ונאלצו להסתדר ללא מאמן הקבוצה, חיים מנחם, שנפצע בתחילת הרבע השני ופונה לבית החולים.

הנבחרת הציגה משחק לא טוב גם בהגנה וגם בהתקפה ובסיום הפסידה בתוצאה 73-39.

נבחרת וינגייט מסיימת את העונה הסדירה במקום החמישי עם מאזן של חמישה ניצחונות וארבעה הפסדים ומעפילה לפלייאוף העליון שנה שנייה ברציפות.

במשחק ההצלבה על המקום בפלייאוף העליון, התקיים בתאריך ה-18.1.18 באולם נתניה שבמכון וינגייט, פגשו שחקני נבחרת וינגייט פגשה את שחקני מכללת HIT חולון.

שחקני הנבחרת ידעו שזהו משחק של "להיות או לחדול" ונערכו בהתאם. כמו כן, הגיע קהל של ילדים אותם מאמן שחקן מהקבוצה נאור אדרי אשר יצרו אווירה מרוממת ודחפו את הנבחרת לאורך כל המשחק.

למשחק זה התייצבה הנבחרת ללא שלושה משחקניה, שאחד מהם הוא מאמן הקבוצה, שמחלים מפציעה בברך. למרות זאת, מתחילת המשחק נראה כי נבחרת וינגייט חזקה יותר ושולטת במשחק, ובסיום המשחק יוצאת עם ידה על העליונה ומנצחת בתוצאה 85-67.

קלעו לוינגייט: דן אביב 28 נקודות, עומרי אליעזר 16 נקודות, אלון זילברמן 14 נקודות, שון אשכנזי 12 נקודות, סרגיי מנסקו 6 נקודות, נאור אדרי 5 נקודות, היבי מחמוד 2 נקודות, אבישי ליבנה 2 נקודות

בחודש מרץ תצא הנבחרת למשחקי אס"א באילת ומיד לאחריהם תשחק בפלייאוף העליון נגד אוניברסיטת תל אביב ואוניברסיטת חיפה. הסטודנטים מוזמנים להגיע למשחקים ולעודד את השחקנים!

המשך קריאה – מכללה מקדמת בריאות

המשך קריאה - ליגת אס"א בכדורסל גברים