- אודות
- המסלול האקדמי
-
- לימודי תעודה
- מכינות
- רישום לתואר ראשון
| | 30/05/2019
יום עיון עם יעל ברקאי
מיועד למטפלים בתנועה, בהבעה ויצירה ולמנחי קבוצות
כל אחד נולד וחי בתוך קבוצה ונע בתוך קבוצות שונות בחיי היום יום: משפחה, עבודה וקבוצות חברתיות. לכל אחד יש סיפור של "אני" בקבוצה ובכל קבוצה יש גוונים של מופעי נפש שונים הבאים לידי ביטוי. ביום העיון נפגוש את סיפורינו ונחקור את הוויתינו כמשתתפים וכמנחים בקבוצה. נזהה, נשהה, נכיר, נרחיב ונעצים את אופני הקיום שלנו במרחב הקבוצתי.
יום העיון יהיה מחולק לשני חלקים:
חלק ראשון – סדנה בה נחווה התנסויות מהיחיד לקבוצה המאפשרות חקירה בסביבה מוגנת ובטוחה. עצם השהייה בסיפור יכולה להיות האיכות המתחדשת והמחדשת .
חלק שני - הרצאה ושיח על חלוצת הטיפול בתנועה בקבוצה הגב' מריאן צ'ייס, בעקבות עבודתי כשוליה לצידה.
8:30 התכנסות
9:00 - 11:30 טיפול בתנועה בקבוצה, מעגל משתף ועיבוד החוויה
11:30-12:00 הפסקה
12-13:00 הרצאה ושיח על הגב' מריאן צ'יס בעקבות עבודתי כשוליה לצידה
13-13:30 זמן לשאלות ודיון
יעל ברקאי – מטפלת בתנועה ומטפלת זוגית. עבדה כמטפלת בתנועה בתחנה לטיפול בילד ובמשפחה של התנועה הקיבוצית מעל 20 שנה. הקימה וניהלה את התוכנית להכשרת מטפלים בתנועה במכללת סמינר הקיבוצים משנת 2014-1993. מלמדת בתוכנית להכשרת מנחי קבוצות באוניברסיטת ת"א. מטפלת ביחידים ובקבוצות. מנחה קבוצות במודל של תנועה אותנטית ואימפרוביזציה בתנועה.
עלות יום העיון 180 ש"ח
לפרטים והרשמה: יולנד דהאן 098639321